ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 March, 2022 - 21:14

Categories: 

Μόντριτς: «Δεν παίζουμε μόνο κόντρα στον Μπαπέ!»

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν και… νευρίασε με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Ο έμπειρος μέσος γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητα των Γάλλων. Δεν είναι μόνο ο Κιλιάν Μπαπέ που μπορεί να τους κάνει τη ζημιά. Κάτι που τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (9/3).

Εκεί όταν ρωτήθηκε για τον Μπαπέ, τα… πήρε και είπε πως η ομάδα του δεν παίζει κόντρα σε έναν, αλλά κόντρα σε όλη την ομάδα.

«Φυσικά και θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο Μπαπέ είναι ένας από αυτούς. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Ωστόσο, θα μου άρεσε πάρα πολύ να τον έχω για συμπαίκτη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαμε καθόλου να μιλήσουμε στα αποδυτήρια για τον τραυματισμό του Μπαπέ. Αυτό που μας νοιάζει είναι τι θα κάνουμε εμείς. Όχι αυτοί. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε κόντρα σε ένα δυνατό και ποιοτικό σύνολο, όπως είναι αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν παίζουμε μόνο κόντρα στον Μπαπέ.

Εμείς θέλουμε οι αντίπαλοί μας να είναι εντάξει στο 100%. Να μην έχουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού», τα λόγια του.