ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 November, 2023 - 16:40

Categories: 

Μπιανκόν ο 26ος!

 

Ξεχωριστή ήταν για τον Ζουλιάν Μπιανκόν η σαββατιάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κι αυτό διότι ο νεοφερμένος Γάλλος στόπερ κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» πλαισιώνοντας τον Αντρέα Ντόη στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Η αλήθεια είναι ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μπήκε αρκετά «τρακαρισμένος» στο ματς και αυτό φάνηκε στη φάση του 13ου λεπτού όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το γκολ του Χατζηθεοδωρίδη.

Προϊόντος του χρόνου ο Γάλλος παίκτης άρχισε να βρίσκει ρυθμό, να παίρνει πρωτοβουλίες αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του, «Φωνάζει» από μακριά πλέον ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ χρειάζεται χρόνο, ώστε να αποκτήσει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό και να μπει στην εξίσωση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. 

Μάλιστα, ο Μπιανκόν με την συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό, αποτέλεσε κατ΄σειρά τον26ο παίκτη που αγωνίζεται σε φετινό παιχνίδι των 47 φορές Πρωταθλητών Ελλάδας

Αναλυτικά, οι 26 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί φέτος με τον Θρύλο, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Πασχάλακης, Ρέτσος, Ντόη, Φρέιρε, Πορόζο, Μπιανκόν, Ραμόν, Ορτέγκα, Κίνι, Ροντινέι, Βρουσάι, Ιμπόρα, Έσε, Σκάρπα, Καρβάλιο, Μαντί, Μπρίνιτς, Σολμπάκεν, Μπιέλ, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς, Αλεξανδρόπουλος.

 

Ομάδα: