ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2023 - 14:17

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

 

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση,. Θέλει να δώσει πειστικές απαντήσεις, να … τρυπήσει ταβάνι και να νικήσει τη Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης (5/12, 21:15 ).

Απέναντι στην ομάδα η οποία του στέρησε τον περασμένο Μάιο την επιστροφή του στην κορυφή της Ευρώπης οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την στήριξη του συγκλονιστικού τους κόσμου που έχει ήδη … εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια και ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να αποτελέσει την ασπίδα της αγαπημένης του ομάδας

 

 

α… ξύσει το ταβάνι του θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός για να κερδίσει τη Ρεάλ την Τρίτη στο ΣΕΦ (21:15), όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνωρίζοντας τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση λόγω της τεράστιας δυναμικότητας των Μαδριλένων.

«Νομίζω ότι είναι περιττό να μιλήσουμε για τη δυσκολία του παιχνιδιού. Όλοι αυτό λένε όταν παίζουν με τη Ρεάλ, ότι με βάση τους αριθμούς, τη βαθμολογία και φυσικά με αυτό που βλέπουμε όλοι είναι μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας να παίξεις μαζί της. Πρέπει να γίνουν όλα πολύ καλά για να κερδίσεις. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μια ομάδα που δεν είχε τραυματισμούς, έχουν επανέλθει όλοι, έχει κορμό από πέρυσι, έχει την προσθήκη του Καμπάτσο, που έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι τους. Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και ξέρουν να παίζουν και μαζί. Άρα λοιπόν πρέπει να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

«Φυσικά, πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα για εμάς, το γήπεδο γεμάτο. Η ομάδα έχει κίνητρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, γιατί πιστεύουμε ότι και με το Μονακό γενικά καλά παίξαμε. Στην ουσία το παιχνίδι κρίθηκε σε μια δυο κατοχές. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του Ολυμπιακού που μπορούμε και με τις καινούργιες μεταγραφές είμαι σίγουρος ότι το ταβάνι μας ανεβαίνει αρκετά. Αλλά το παιχνίδι είναι αύριο και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να το κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τους Πετρούσεφ και Γουίλιαμς-Γκος είπε: «Δε γίνεται κάτι για αύριο και για τους δυο. Η βελτίωση του Γκος από τον τραυματισμό του είναι κοντά στο 100%. Ελπίζουμε ότι θα παίξει με την Καρδίτσα, στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα θα μπει κανονικά στην ομάδα. Ο Φίλιπ θα κάνει την πρώτη ομαδική του προπόνηση σήμερα. Έχει κάνει δυο ατομικές, γιατί το πρόγραμμά μας ήταν τέτοιο. Έχει ατομικές μαζί με άλλους παίκτες φυσικά, αλλά δεν έχει κάνει ούτε μια ομαδική. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο, με μια ομαδική προπόνηση να τον βάλω να παίξει αύριο. Πέρα από το γεγονός ότι χρειάζεται ένα διάστημα, υπολογίζουμε μια εβδομάδα με δέκα μέρες, για να έρθει σε μια καλή κατάσταση, γιατί δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς και χρειάζεται μέσω των προπονήσεων να βρει ρυθμό. Οπότε δε θα είναι αύριο στην ομάδα».

Ομάδα: