ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 October, 2023 - 15:22

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (26/10, 22:00), για την 5η αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και για ακόμα ένα ματς, δεν θα αγωνιστεί πλήρης.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του αυριανού ματς, μίλησε για τις απουσίες του Ολυμπιακού και έκανε εκτενή αναφορά στην αγωνιστική κατάσταση και ποιότητα της Έφες Αναντολού, ενώ είπε ότι μέσω της άμυνας οι «ερυθρόλευκοι» θα φτάσουν στην επιτυχία.

 

Aναλυτικά όσα είπε:

«To πρόγραμμα μας περιλαμβάνει την Έφες. Μία ομάδα με ιδιαίτερο ταλέντο, που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο αλλάζοντας προπονητή. Κράτησε πολλούς σημαντικούς βασικούς παίκτες και πρόσθεσε μερικούς καινούργιους. Είναι σε αναζήτηση ταυτότητας, να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που ο προπονητής της θέλει.

Έχει παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι, με προσωπικότητα. Είναι σημαντικό για μας να αμυνθούμε σωστά, να είμαστε συμπαγείς. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, και είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε για τρεις μέρες και όχι σε μία.

Δεν θα παίξουν σίγουρα ο Σίκμα και ο ΜακΚίσικ, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι για να κερδίσουμε αυτό το ματς που τόσο θέλουμε».

Ομάδα: