ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 November, 2023 - 19:17

Categories: 

Μιτσέλι: «Να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται αμείλικτες για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά το … πατατράκ του περασμένου Σαββάτου από τον Ηλυσιακό θέλουν όσο τίποτε άλλο να επανέλθουν στις επιτυχίες αντιμετωπίζοντας στην Θεσσαλονίκη τον Άρη το απόγευμα της Τετάρτης (22/11, 18:00).

Με τον τεχνικό Λορέντζο Μιτσέλι να στέκεται στην ανάγκη οι αθλήτριές του να μείνουν απόλυτα προσηλωμένες στο αγωνιστικό πλάνο

Αναλυτικά: «Παίζουμε έναν αγώνα, που είναι πολύ σημαντικός για την κατάταξή μας και πρέπει να δείξουμε όλη τη δύναμή μας και την καλή συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα, θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, οπότε πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι, με στόχο να ανακτήσουμε όσα χάσαμε στο δρόμο μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Η Μικαέλα Μλέινκοβα από την πλευρά τη τόνισε τα εξής: «Το αυριανό ματς με τον Άρη είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, καθώς το τελευταίο παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι, να παίξουμε ξανά καλό βόλεϊ, είναι υποχρέωσή μας να κατακτήσουμε το τρίποντο».

Ομάδα: