ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 August, 2023 - 17:55

Categories: 

Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ ρίχνεται στην μάχη του νέου Πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Στην υπεράσπιση του πρώτου εκ των δύο τίτλων που κατέκτησε την περυσινή σεζόν ρίχνεται το βράδυ του Σαββάτου (26/8, 21:30) η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, εκκινώντας στο πρωτάθλημα από τη φυσική της έδρα για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 23 χρόνια.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Ουσιαστικά, η εν λόγω αναμέτρηση συνιστά την πρεμιέρα των νταμπλούχων στο νέο πρωτάθλημα, καθώς το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ που είχε μεταφερθεί για εκείνη τη μέρα. Στην ΑΕΚ, προς το παρόν, θέλουν να αφήσουν στην άκρη τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης (30/8) με την Αντβέρπ, ο οποίος θα κρίνει την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (22/8) ο «δικέφαλος» ηττήθηκε 1-0 στην Αμβέρσα παρά την καλή του εμφάνιση. Επί του παρόντος, όμως, άπαντες στις τάξεις του είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με την ομάδα των Σερρών, ώστε να γίνει με το… δεξί η αρχή στη Λίγκα.

Ομάδα: