ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 November, 2022 - 22:15

Categories: 

Με πέναλτι - δώρο κράτησε τις αποστάσεις ο Παναθηναϊκός

Το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα διατήρησε ο Παναθηναϊκός. Με πέναλτι – εφεύρεση του Δανού ρέφερι Γιάκομπ Κέλετ στο 97’ έπειτα από φάση στην ποία πρωταγωνίστησαν οι Άβιλα και Ιωαννίδης στα όρια της περιοχής και αφού εξέταση και του VAR, δόθηκε η δυνατότητα στον Σπόραρ με εύστοχη εκτέλεση να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους «πράσινους» στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων…  Συγκεκριμένα σε αυτή τη φάση  ο Ιωαννίδης πίεσε τον Άβιλα και αυτός στην προσπάθειά του να προστατέψει την μπάλα αλλά και τον χώρο ευθύνης του , τράκαρε με τον φορ των «πρασίνων» . Ο Γιάκομπ Κέλετ υπέδειξε αρχικά το φάουλ, ωστόσο μετά από υπόδειξη του VARίστα έδωσε πέναλτι, καθώς η παράβαση ήταν εντός περιοχή. Ο Δανός πήγε να δει την φάση στο μόνιτορ, είδε πως ο Ιωαννίδης ήταν εντός περιοχής, έδωσε το πέναλτι με τον Σπόραρ να ευστοχεί διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Άνοιξε το σκορ ο Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ στο 84’ με ωραίο γυριστό σουτ του Πεπ Μπιέλ, αξιοποιώντας ιδανικά την κεφαλιά- πάσα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην διεύρυνε το απόλυτο αλλά διατήρησε το αήττητο σερί του και παράλληλα την διαφορά του +10 από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε καλή ημέρα, ενώ είδαν τον Μπρινιόλι να τους κρατάει όρθιους μέχρι το 0-1, αποδείχτηκαν ωστόσο πολύ σκληροί για να… πεθάνουν. Κι όλα αυτά απέναντι σ’ έναν Ολυμπιακό «ορκισμένο» για νίκη, με τους παίκτες του Μίτσελ να πραγματοποιούν την κορυφαία τους φετινή εμφάνιση αλλά αυτή δεν αποδείχτηκε αρκετή για να φύγουν με το «διπλό» από τη Λεωφόρο και να αλλάξουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Με τους «ερυθρόλευκους» να … πληρώνουν το τίμημα των καθυστερήσεων για έκτη φορά φέτος, εάν μπουν στην εξίσωση οι πέντε φορές, όπου δέχθηκαν γκολ από το 90’ κι έπειτα στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις.Όσον αφορά την γενικότερη εικόνα του ντέρμπι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερα διαβασμένος αναγκάζοντας τον Μπρινιόλι σε σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ των Μπιέλ (24’), Μασούρα (32΄, 61’) και Χάμες (62’)