ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 December, 2023 - 17:26

Categories: 

Με κόσμο στην Τούμπα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Με την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με βάση το νέο πρόγραμμα της SuperLeague.

 

Στις εργασίες του Δ.Σ. της SuperLeagueσυζητήθηκε η τοποθέτηση εμβόλιμης αγωνιστικής ώστε να καταστεί δυνατό τα πλέι οφ  να ξεκινήσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου όπως αρχικά είχε οριστεί. Η «εμβόλιμη» αγωνιστική αποφασίστηκε να οριστεί το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση αποφάσισε, μετά τα τραγικά γεγονότα στου Ρέντη να κλείσει όλα τα γήπεδα της SuperLeague, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Από τη στιγμή που δεν τοποθετήθηκε εμβόλιμη αγωνιστική πριν από τις 12 Φεβρουαρίου, η αναμέτρηση ανάμεσα στον «Δικέφαλο] του Βορρά και του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί μετά την 12η Φεβρουαρίου.

Αρχικά, το μεγάλο ντέρμπι ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου, ωστόσο μετά την πρόσφατη αποχή μιας αγωνιστικής των διαιτητών, όλες οι υπόλοιπες πήγαν μια εβδομάδα πίσω, δηλαδή μεταφέρθηκε για το Σαββατοκύριακο 17-18 του μήνα!

Ομάδα: