ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 September, 2023 - 20:26

Categories: 

Με Γερεμέγιεφ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου με προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε και την αποστολή για το αυριανό ματς στην οποία συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές.




Εκτός έμεινε ξανά ο Αϊτόρ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Σπόραρ και Πάλμερ Μπράουν που έκαναν αποθεραπεία αλλά και ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Αντίθετα στην αποστολή των «πρασίνων» βρίσκεται ο Aλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με τις γνώριμες απουσίες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής. Ατομικό ακολούθησε ο Αϊτόρ και θεραπεία οι Σπόραρ, Πάλμερ – Μπράουν. Απών ήταν ο Μάγκνουσον που εγχειρίστηκε εχθές με απόλυτη επιτυχία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.»

Ομάδα: