ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 22:12

Categories: 

Με Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει μετά το τέλος του ματς την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Αϊτόρ ο οποίος επιστρέφει μετά το οστικό οίδημα που τον είχε ταλαιπωρήσει, ενώ φυσικά είναι μέσα και οι διεθνείς, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν.

 

 

Εκτός 23αδας, έμειναν, οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν με θεραπεία, αλλά και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

 

Ομάδα: