ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 March, 2022 - 14:41

Categories: 

Με απουσίες, αλλά και … Βέλεθ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες διεξήχθη η σημερινή (23/03) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος. Καλαφάτης».

Μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης περιελάμβανε για τους «πράσινους» προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα.

 

Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε να κάνει με το ότι ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στην διάθεσή του και αν ο Ισπανός αμυντικός συνεχίσει να προπονείται κανονικά τις επόμενες ημέρες, θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!

Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λούντκβιστ, αποφόρτιση έκανε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ενώ απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Νίκος Χριστογεώργος.