ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 January, 2024 - 21:00

Categories: 

Μεσίνα: «Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με ένα σημαντικό παιχνίδι τη «διαβολοβδομάδα» του, αφού υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (02/01, 21:15, NovaSports Prime) για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Ευρωλίγκας.

Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Έτορε Μεσίνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου και αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως η αποδεκατισμένη ομάδα του πρέπει να παίξει πολύ έξυπνα για να κερδίσει.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ physical, καλά οργανωμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Για εμάς θα είναι απαραίτητο να παίξουμε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, να αμυνθούμε καλά ειδικά στο μεσαίο pick and roll, σε ένταση για όλα τα 40 λεπτά.

Επιθετικά θα πρέπει πρώτα από όλα να κάνουμε υπομονή και να μετακινήσουμε την μπάλα. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα ρόστερ αποδεκατισμένο, αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να παίξουμε ένα έξυπνο παιχνίδι και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως κάναμε σε παρόμοιες συνθήκες απέναντι στην Μπασκόνια», δήλωσε συγκεκριμένα για την αναμέτρηση ο Μεσίνα.

Ομάδα: