ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 September, 2023 - 20:59

Categories: 

Ματσάρα … Premier League στην Καισαριανή και 4-4 Mυθική Κηφισιά πήρε πόντο από το 0-3 του ημιχρόνου!

 

Βρήκε γκολ στο 90’+11’ με τον Μποτία κόντρα στον Πανσερραϊκό και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι η Κηφισιά (4-4)!

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με 0-3 στο ημίχρονο, αλλά και με 2-4 στο 79’, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σκοράροντας δις στις καθυστερήσεις, αρνήθηκαν να χάσουν, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Έμεινε με 10 παίκτες από το 44’, μετά από κόκκινη κάρτα στον Χάγεκ για φάουλ στον Οζέγκοβιτς, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Τρεις αλλαγές έκανε αμέσως μετά το πρώτο ημίωρο ο Αναστασίου, που ήταν πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του σε εκείνο το σημείο.

Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μπέργκστρομ και Πηλέας τα γκολ των φιλοξενούμενων που φαίνοταν πως θα πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με Κωνσταντακόπουλο (πρώτο γκολ στην πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή), Οζέγκοβιτς, Τετέι και Μποτία απάντησε η ομάδα των δυτικών προαστίων, στο καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς έως τώρα!