ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 December, 2023 - 20:19

Categories: 

Ματς - παρωδία στον Βόλο!

 

Το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην απόλυτη κατάπτωση με πολλούς αρνητικούς πρωταγωνιστές το βιώνουμε σε καθημερινή βάση, Τρανή απόδειξη αποτελεί η χθεσινή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2. Σε μία αναμέτρηση που αμαυρώθηκε από τα  εκτεταμένα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού με τις αστυνομικές δυνάμεις και είχε αποτέλεσμα την διακοπή του για 40 περίπου λεπτά. Πλέον είναι πολύ ορατός ο κίνδυνος νέας τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού. 

Στα τελευταία λεπτά του Βόλος - Ολυμπιακός και ενώ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Κααμπί για το 3-2 των «ερυθρόλευκων», το ματς τινάχθηκε στον αέρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο γήπεδο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού από το πέταλο να πετάνε καθίσματα προς τα ΜΑΤ.

Τα επεισόδια εντάθηκαν, ενώ ακούγονταν κρότου λάμψης, με την αστυνομική παρουσία να γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να συνεχίζουν τη ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία έκανε και χρήση δακρυγόνων με τις αποστολές των δύο ομάδων να κατευθύνονται από την άλλη μεριά μέσα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα και εν συνεχεία με δάκρυα να αποχωρούν προς τα αποδυτήρια, έχοντας δυσκολία στην αναπνοή. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με την αστυνομία να κάνει ξανά χρήση χημικών για να διαλύσει το πλήθος.

Μετά από αρκετή ώρα το ματς συνεχίστηκε για δυο λεπτά με τους ποδοσφαιριστές και  των δυο ομάδων να ανταλλάσουν … πασούλες!

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός δείχνει ένας οργανισμός που νοσεί ! Με τους οπαδούς του να είναι σε … ημιάγρια κατάσταση μετά την συντριβή που γνώρισε η ομάδα τους στην Γερμανία από την Φράιμπουργκ.  Κι όλα αυτά την στιγμή όπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου,. Με χθεσινά δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου να φέρνουν τους Καρβαλιάλ, Πάουλο Σόουζα αλλά και τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι, ως υποψήφιους διάδοχους στην άκρη του «ερυθρόλευκους πάγκου

Παράλληλα, αναφερόμαστε σε μία αναμέτρηση όπου τα πάντα καθορίστηκαν από το VAR.. 

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τον Παπαπέτρου και τον Γκορτσίλα. Τόσο για την ακύρωης των τερμάτων των Μασούρα (60’) και Ελ Κααμπί (89) όσο και για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε πτώση του Ιμπόρα

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Βόλος κέρδισε πέναλτι και … αποβολή του Ρέτσου σε ανατροπή επί του Γκαρσία, Με τον Μωραίτη να σκοράρει με διπλή προσπάθεια, Ο Ολυμπαικός ισοφάρισε επίσης με πέναλτι και αφού χρειάστηκε η βοήθεια του VAR μετά από χτύπημα που δέχθηκε ο Μασούρας από τον Κόστιτς . Το εκτέλεσε ο Ελ Κααμπί για το 2-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και αυτοί με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Μύγας με δεύτερη κίτρινη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, Όμως η θεσσαλική ομάδα πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Γκαρσία στο 51’ για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Ολυμπιακός στο 54’ όταν ύστερα από σέντρα του Ροντινέι ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Ομάδα: