ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 June, 2023 - 17:49

Categories: 

Μαρινάκης: «Όποιος θέλει να επενδύσει στον Ολυμπιακό η πόρτα είναι ανοιχτή!»

Αρκετά ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και … σπουδαίες ειδήσεις αναδείχθηκαν κατά την επίσημη παρουσίαση των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Με τον Ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη εκτός από τους δεδομένους υψηλούς στόχους της νέας χρονιάς, έστειλε και ανοικτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να επενδύσει στον Ολυμπιακό.

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλα ταλέντα στο ποδόσφαιρο που μπορούν να διαπρέψουν στην Ευρώπη με τις κατάλληλες υποδομές. Όταν ανέλαβα πρόεδρος της λίγκας για χορηγία τους εξηγήσαμε ότι εδώ μπορεί να γίνει σωστή δουλειά και με την κατάλληλη διοίκηση στη Super League και την ΕΠΟ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να βρει το δρόμο του. Όλο αυτό το ξεφτιλίκι της ΕΠΟ που έχει να κάνει μόνο με τη διαιτησία, γιατί δεν την χρειαζόμαστε κάτι άλλο, ή τις επιτροπές και τις αδειοδοτήσεις, που δίνουν στους φίλους τους ενώ δεν θα πρέπει να συμμετέχουν.

 

Για να μη χάνουμε τον χρόνο μας θα πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αποφασίζει για την τύχη του. Εμείς που ασχολούμαστε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θέλουμε να πάει το άθλημα μπροστά. Η κυβέρνηση θα πρέπει να προσπαθήσει να εφαρμοστεί η ολιστική μελέτη. Ο Ολυμπιακός τη σεζόν 22-23 έχασε 31 εκατ και την 21-22 έχασε 14. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πρέπει το ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα αυτά θα πρέπει να δρομολογηθούν τους επόμενους δύο μήνες. Για όσους γράφουν το τι έχουμε κάνει, αυτό που έχει γίνει τα τελευταία 12-13 χρόνια στον Ερασιτέχνη, έχει αλλάξει την ιστορία του συλλόγου. Με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό.

Αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά επειδή είχαμε τους κατάλληλους ανθρώπους και τα χρήματα που επενδύσαμε. Σχεδόν ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός και ανάμεσα τους αρκετοί ευκατάστατοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Το ίδιο ισχύει για την ΠΑΕ. Όποιος θέλει να επενδύσει ας έρθει. Θα πρέπει να έρθουν και άλλοι άνθρωποι να επενδύσουν και όχι να τα περιμένουν από δύο τρεις ανθρώπους. Σας λέω και πάλι οποίος θέλει να έρθει η πόρτα είναι ανοιχτή και στο ποδόσφαιρο και τον ερασιτέχνη».

Ομάδα: