ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2023 - 17:52

Categories: 

Μαντί Καμαρά: «Σημαντικό να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

 

Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η επερχόμενη αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Μαντί Καμαρά. Ο 27χρονος διεθνής μέσος από την Γουϊννέα αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της ομάδας του να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την OPAP Arena, καθώς και την παρουσία του Όλα Σολμπάκεν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι για αυτό, έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει έως τώρα».

Για την παράδοση που έχει να σκοράρει απέναντι στην «Ένωση»: «Όλοι θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω γκολ ή όχι. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε και ας το βάλει ο Ελ Κααμπί».

Για τις διαφορές που βλέπει επιστρέφοντας στην ομάδα: «Νομίζω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πολύ καλύτερη από την περσινή. Έχουμε νέους παίκτες, νέα νοοτροπία και θέλουμε να προσαρμοστούμε όλοι γρήγορα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τον Σολμπάκεν: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα πολύ καλό παιδί. Νομίζω θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της ομάδας».

Ομάδα: