ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 July, 2023 - 19:01

Categories: 

Μαζί σε σεμινάριο στην Αττάλεια οι Μπαρτζώκας, Σφαιρόπουλος, Ιτούδης

 

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται οι προπονητές των ομάδων της Euroleague, παρά το γεγονός ότι είμαστε σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών

Στην Αττάλεια της Τουρκίας λαμβάνει χώρα από την Κυριακή 2 Ιουλίου έως την Τετάρτη 5 Ιουλίου το σεμινάριο της Ένωσης Προπονητών της Euroleague.

 Σε αυτό θα παρευρεθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν θα είναι φυσικά ο μόνος Έλληνας τεχνικός.

Στο εν λόγω σεμινάριο θα δώσει το παρών τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Ιτούδης, μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Σφαιρόπουλο, οι οποίοι μάλιστα ήταν υπεύθυνοι για τον συντονισμό της εναρκτήριας συζήτησης.

Πέρα από τους τρεις Έλληνες προπονητές, στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν επίσης οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ετόρε Μεσίνα, Τσους Ματέο, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Κάζις Μακσβίτις, Πάμπλο Λάσο, Στέφανος Δέδας και Κώστας Χατζηχρήστος.