ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 March, 2022 - 17:19

Categories: 

Λαπόρτα: «Έχουμε κλείσει ήδη δύο μεταγραφές»

Δύο μεταγραφικές κινήσεις έχει ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος φωτογράφισε τους Κρίστενσεν και Κεσί.

 

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα γνωστοποίησε ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές ενόψει τις θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου αποκάλυψε ότι ήδη είναι κλεισμένοι δύο ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Αντάμα Τραορέ μετά το πέρας του δανεισμού του από την Γουλβς.

 

«Έχουμε συμφωνήσει με δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια με τις ομάδες τους ολοκληρωθήκαν. Ο ένας είναι κεντρικός αμυντικός, ο άλλος αμυντικός μέσος. Δεν μου επιτρέπεται ωστόσο να αποκαλύψει τα ονόματά τους. Θεωρώ ότι η απόκτηση του Τρινκάο από την Γουλβς σε συνδυασμό με την παραμονή σε εμάς του Τραορέ θα είναι ένα εξαιρετικό deal»

 

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κρίστενσεν και Κεσί. Την ίδια ώρα, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας εξετάζει τις περιπτώσεις των Μαζαραουί και Σέζαρ Αθπιλικουλέτα. Για την γραμμή κρούσης ακούγονται τρία hot ονόματα, αυτά των Λεβαντόφσκι, Σαλάχ και Χάαλαντ.