ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2023 - 21:18

Categories: 

Κόλμαν: «Καταστροφή η κόκκινη, χρειαζόμασταν την νίκη»

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου», σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα λόγω της έλλειψης πολύ μεγάλων ευκαιριών από τις δύο πλευρές.

Μετά την αναμέτρηση, ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε στην ανάγκη που είχε η ομάδα του για νίκη λόγω της κακής εκκίνησης, και στο πώς η αποβολή του Πιέρ Κούντε «στράβωσε» την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Xρειαζόμασταν το τρίποντο σήμερα δεδομένης της δύσκολης αρχής που είχαμε κάνει, δώσαμε 4 εκτός έδρας ματς στα έξι έως τώρα, η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε μία ακόμη κόκκινη κάρτα, ήταν καταστροφή για εμάς, άλλαξε τα πάντα. Ήταν η 3η αποβολή σε έξι παιχνίδια. Ήταν μία μάχη, θα έπρεπε να δώσουμε μία σκληρή δοκιμασία για να κρατήσουμε τον βαθμό. Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, τον Βόλο, τον ΟΦΗ, όταν έχουν απαιτήσεις από μας, αυτό φέρνει νευρικότητα».

 

Ομάδα: