ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 April, 2022 - 22:29

Categories: 

Κρέσπο: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Την εκτίμηση ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βρει κενούς χώρους για να σκοράρει στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη έκανε ο Χοσέ Κρέσπο στην κάμερα του PAOK TV σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός άσος υποστήριξε πως τους χώρους αυτούς ενδεχομένως να μπορέσει να τους εκμεταλλευθεί και να σκοράρει παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κρέσπο στο PAOK TV :

Για το πώς αισθάνεται μετά από αυτή την σειρά των απαιτητικών αγώνων με Μαρσέιγ, Άρη και Ολυμπιακό:

«Είναι δύσκολο. Το πιο απαιτητικό είναι να κρατήσεις την συγκέντρωση σου. Σε αυτά τα παιχνίδια το ψυχολογικό κομμάτι είναι ίσως πάνω και από το σωματικό.

Νομίζω όμως ότι γενικά είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έκανε ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το χρειαζόμασταν αυτό με τα τελευταία παιχνίδια. Μας έλειψε μόνο το γκολ, το οποίο προσπαθήσαμε να βρούμε αλλά ήταν δύσκολο.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο του Ολυμπιακού και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν έχει αδειάσει η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και το αν έχει είναι έτοιμη πνευματικά για την συνέχεια:

«Όχι, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Είναι δεδομένο ότι αν είχαμε λίγο καλύτερη απόδοση ίσως να ήμασταν σε καλύτερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά, όχι… είμαστε έτοιμοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελευταίο μήνα της σεζόν και ξέρουμε όλοι μας πόσο σημαντικός είναι για όλους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».