ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 November, 2023 - 20:18

Categories: 

Κάρφωσε την Καλαμάτα ο Ολυμπιακός και στρέφει την προσοχή του στην Ροζελάρε

Ασταμάτητος στη Volley League o Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ζορίστηκαν σε κάποια σημεία κόντρα στην έκπληξη του πρωταθλήματος, Καλαμάτα, ωστόσο τελικά πήραν τη νίκη με 3-0 σετ και ανέβηκαν στους 15 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα της Μεσσηνίας έμεινε στους 6 βαθμούς, κρατάει όμως την καλή της παρουσία στα δύο τελευταία σετ.

Η ομάδα του Καστελάνι έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο σετ, όταν και πήρε προβάδισμα από νωρίς χωρίς να το χάσει, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με 25-16. Παρόλα αυτά, το σκηνικό διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο σετ, όταν η Καλαμάτα έφτασε μέχρι και στο +5 (7-12), δείχνοντας ικανή να ισοφαρίσει!

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με δικό τους καλό διάστημα, με αποτέλεσμα το σετ να γίνει... θρίλερ και να καταλήξει τελικά στους γηπεδούχους με 32-30! Το τελευταίο σετ ήταν και πάλι πολύ ανταγωνιστικό και παρέμενε ισόπαλο μέχρι το 22-22, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκλεισε με ένα επιμέρους σερί 3-0 και πήρε την «καθαρή» νίκη.

Πλέον, ηο ομάδα του Καστελάνι ετοίμαζεται να υποδεχτεί τη βελγική Κνακ Ροζελάρε σε ένα από τα κομβικά παιχνίδια στον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (29/11, 19:00).

Τα σετ: 25-16, 32-30, 25-22

Ομάδα: