ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2023 - 20:13

Categories: 

Ιτούδης: «Παραμένει το φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε»

Δύσκολη αποστολή περιμένει το βράδυ της Τετάρτης (3/5, 20:45 , NSPrime) τον Ολυμπιακό

στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για το Game 3 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση του Final 4, λίγες μόνο ημέρες μετά το «break» των Τούρκων για το 1-1.

Μιλώντας στο σάιτ της διοργάνωσης, ο προπονητής της Φενέρ, Δημήτρης Ιτούδης, στάθηκε στο γεγονός πως παρά τη νίκη της ομάδας του στο Game 2, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί του ζευγαριού, τονίζοντας πάντως πως η Φενέρ απέδειξε πως μπορεί να ανταγωνιστεί τους «ερυθρόλευκους».

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη, παίζοντας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και τον ηγέτη της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον ανταγωνισμό και αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε».