ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 December, 2023 - 20:08

Categories: 

Ιδανική αυτόχειρας η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

 

Γκέλα και χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Η «Ένωση» προχώρησε σε... αυτοχειρία στην έδρα του Παναιτωλικού (2-2) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που βρήκε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 14 λεπτών.

Έτσι, έπιασε μεν τον Παναθηναϊκό στους 31 βαθμούς ούσα 2η (υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία), ωστόσο έχασε την ευκαιρία να πιάσει και κορυφή, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ (32β.) και ενώ περιμένει την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού (28β.) με τον Πανσερραϊκό (με «διπλό» των Πειραιωτών θα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία).

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Λιβάι, με τον Ελίασον να πετυχαίνει με γκολάρα το 2-0 στο 14'. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ήρθε μέσω πέναλτι η μείωση του σκορ (37' Ζοάο Πέδρο), με τους Αγρινιώτες να μην τα παρατούν και να φτάνουν στην ολική ισοφάριση στο 65' με τη σουτάρα του Μπαλντασάρα. Παρά λοιπόν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να βρουν το νικητήριο γκολ. Να σημειωθεί ότι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Βίντα έπεσε στο έδαφος, με το ριπλέι να δείχνει ότι υπάρχει επαφή στο όριο της κλωτσιάς από τον Μπαλντασάρα.

Στην έδρα του Πανσερραϊκού αγωνίζεται την προσεχή Πέμπτη (21/12, 17:00) η ΑΕΚ, «τελικό» στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ δίνει δύο ώρες νωρίτερα ο Παναιτωλικός (13ος, 10β.).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο έπαιζε με οκτώ απουσίες, αλλά ο Αργεντινός τεχνικός είδε και τους Σιντιμπέ και Μουκουντί να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών.

Ομάδα: