ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2022 - 22:21

Categories: 

Ζίβκοβιτς: «Είχαμε την κυριαρχία στα 70 λεπτά του αγώνα»

 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο τα 70 λεπτά του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον μεσοεπιθετικό μέσο να τονίζει πως σε κάθε παιχνίδι μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:

Για την αστοχία: « Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να πάρουμε την νίκη, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είτε την πρόκριση στην περίπτωση του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό ότι είχαμε την κυριαρχία στα 70 λεπτά του αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στον επόμενο αγώνα, για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό»

Αν εξυπηρετεί η ισοπαλία χωρίς γκολ τον ΠΑΟΚ: «Εμάς αυτό που ήταν στο μυαλό μας, όπως είναι σε όλα τα παιχνίδια είναι να πάρουμε την νίκη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις πάντα, τώρα έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να ξεκουραστούμε και να πάμε στον επαναληπτικό».