ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2023 - 17:20

Categories: 

ΕΠΟ: «Η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ»

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη συνάντηση του Τάκη Μπαλτάκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκαθαρίζοντας πως η επιλογή και ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ.

Η Stoiximan Superleague θα προσπαθήσει να φέρει διαιτητές Elite για τα ντέρμπι των Play-offs σε συνεργασία με την ΕΠΟ, που έκανε δεκτό το αίτημά της, μετά την συνάντηση Μαρινάκη και Μπαλτάκου.

 

Από την πλευρά της η ΕΠΟ μετά τη συνάντηση που έλαβε χώρα ξεκαθάρισε πως «είναι αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ».

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.