ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2022 - 17:54

Categories: 

Επιστρέφει ο Μάκης Γιατράς στον Προμηθέα

Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, όλα δείχνουν πως ο Μάκης Γιατράς θα επιστρέψει στον Προμηθέα όντας ο άνθρωπος που θα γίνει ο αντικαταστάτης του Ηλία Ζούρου -ο οποίος έθεσε την παραίτησή του το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας (18/4)- στον πάγκο των Πατρινών.

 

Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν πολύ γρήγορα σε όλα, με τον Έλληνα τεχνικό -τον μαέστρο δηλαδή του οργανισμού από τα... αλώνια της ΕΣΚΑΗ στον πρωταθλητισμό σε Basket League και Ευρώπη- να έχει ξανά τη δυνατότητα να επιστρέψει στην αχαϊκή ομάδα για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της για τη φετινή σεζόν.

 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ηχηρό comeback από τον Μάκη Γιατρά, ο οποίος μετά την ανάληψη των καθηκόντων των νεαρότερων εθνικών ομάδων πριν από μερικές εβδομάδες αναμένεται να αναλάβει και μια από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του εγχώριου μπάσκετ, με την οποία έχει περάσει φυσικά και μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας και της ζωής του.

 

Υπενθυμίζουμε πως μετά τη χθεσινή ήττα (17/4) από την ΑΕΚ, ο Προμηθέας βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας 11 νίκες σε 19 παιχνίδια -δύο λιγότερα από Κολοσσό, Ένωση και Άρη που τον προσπερνούν.