ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 September, 2023 - 19:26

Categories: 

Επανήλθε δριμύτερος στις «τεσσάρες»n ο Ολυμπιακός!

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Ολυμπιακός. Με πειστική εμφάνιση ειδικά μετά το πρώτο 20λεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν με 4-0 την Κηφισιά, πανηγύρισαν την .. Τρίτη τους φετινή .. τεσσάρα μετά από αυτές κόντρα σε Ατρόμητο και Λαμία κι έτσι ξεπέρασαν το σοκ της ευρωπαϊκής τους ήττας από την Φράιμπουργκ.

Αρκετά τολμηρή παρουσιάστηκε η Κηφισιά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 9’ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από πολύ γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, αυτή τη φορά βγήκαν τρεις με έναν, αλλά ο Πασχαλάκης νίκησε σε τετ-α-τετ με τον Τετέι. Στο 15’ ήρθε και άλλη σημαντική ευκαιρία για την Κηφισιά, σέντρα του Αντερέγκεν και εντυπωσιακό γυριστό του Σάντος, η μπάλα όμως στην αγκαλιά του Πασχαλάκη. Ο Ολυμπιακός που ήταν αρκετά πιεστικός στην συνέχεια στο 20’ κέρδισε πέναλτι. Έπειτα από σκαφτή μπαλιά του Ρέτσου ο Πέιος ανέτρεψε τον Ποντένσε με τον ρέφερι Κατοίκο να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο Ελ Κααμπί που ανέλαβε την εκτέλεσή του άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους με τους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να … ζωγραφίζουν στον αγωνιστικό χώρο Η πίεση των «ερυθρόλευκων» απέφερε και δεύτερο γκολ στο 25ο λεπτό, σε μία φάση, όπου αναδείχθηκε στον υπέρτατο βαθμό η ποιότητα τυριών νεοφερμένων παικτών, Ο Σολμπέκεν, αρχικά πάσαρε αριστερά στον Ορτέγα και η σέντρα ακριβείας του Αργεντινού μπακ έφερε την μπάλα … συστημένη στο κεφάλι του Ντανιέλ Ποντένσε! Με τον Πορτογάλο εξτρέμ με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το 2-0 και να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» Το προηγούμενο γκολ του Πορτογάλου άσου με τον Ολυμπιακό ήταν το 0-5 επί του Αστέρα Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2019.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στη αναμέτρηση με την Κηφισιά ο Στέφαν Γιόβετιτς έγινε παράγοντας του αγώνα, αφού κέρδισε το πέναλτι από άτσαλο μαρκάρισμα του Παπασάββα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ανέλαβε ο ίδιος την   εκτέλεση για το 3-0 στο 64’ μέσα σε αποθέωση. Με τον Μαυροβούνιο άσο να πανηγυρίζει τον παρθενικό του γκολ με τα «ερυθρόλευκα». Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ιμπόρα επίσης με το παρθενικό του γκολ στο 95’

Ομάδα: