ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2022 - 20:19

Categories: 

Επίσκεψη Θύρας 7: «Θέλουμε το μάτι σας να γυαλίζει!»

Μία ημέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την κακή εμφάνιση της ομάδας, αντιπροσωπεία της «Θύρας 7» βρέθηκε σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη.

Όπως μετέφερε και στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, εκεί οι οπαδοί των ερυθρολεύκων μίλησαν με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές. Στους τελευταίους, αφού εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την χθεσινή παρουσία τους στη Λεωφόρο τους υπογράμμισαν την επιθυμία τους, από δω και πέρα να τους δουν να… γυαλίζει το μάτι τους.

 

 

«Θέλουμε από σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες από εδώ και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί. Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας απο εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί ένα μέρος όσων ειπώθηκαν στο Ρέντη...

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας.

Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε απο σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτης της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός.

Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτη τη φανελα που εμάς ειναι η ζωή μας και θα είναι πάντα.

Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες απο εδω και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί.

Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας απο εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο.

Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας απο την Πέμπτη».