ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 December, 2023 - 19:10

Categories: 

Επέστρεψε στις νίκες και «πάτησε» κορυφή η Άστον Βίλα

Επέστρεψε στις νίκες, έπιασε κορυφή και... περιμένει η Άστον Βίλα!

Οι «χωριάτες» έφτασαν κοντά σε νέα «γκέλα», όμως τελικά σώθηκαν στο 89' και επικράτησαν με σκορ 3-2 της Μπέρνλι, πιάνοντας τη Λίβερπουλ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και περιμένοντας ήττα των «ρεντς» με τη Νιούκαστλ (01/01, 22:00) ώστε να εδραιωθούν στην κορυφή!

Η αναμέτρηση ήταν ανατρεπτική, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να παίρνει προβάδισμα στο 28' με τον Λίον Μπέιλι και να ισοφαρίζεται αμέσως από τον Ζεκί Αμντουνί. Ο Μουσά Ντιαμπί έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 42', και όταν ο Σάντερ Μπέργκε αποβλήθηκε στο 56. φάνηκε να τελειώνουν όλα.

Παρόλα αυτά, η Μπέρνλι σόκαρε τους «χωριάτες», καθώς στο 71' ισοφάρισε με τον Λάιλ Φόστερ! Το ματς έδειχνε να οδεύει ολοταχώς για νέο «στραβοπάτημα» της Άστον Βίλα, η οποία όμως κέρδισε πέναλτι στο 89', το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντάγκλας Λουίζ, δίνοντάς της την πολύτιμη νίκη!