ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 March, 2022 - 18:07

Categories: 

Επέστρεψε στην Εθνική Νορβηγίας ο Ομάρ!

 

Μεγαλείο ψυχής και χαρακτήρα ανθρώπου που δείχνει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του κόντρα στις όποιες ατυχείς συγκυρίες έρχονται μπροστά του. αναδεικνύει σε κάθε περίπτωση ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και νυν άσος της Γαλατασαράι έκανε την μεγάλη του επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νορβηγίας μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την όρασή του και την τεράστια περιπέτεια που πέρασε.

Όλες οι ενδείξεις πλέον πείθουν στο συμπέρασμα ότι ο νικητής της ζωής Ομάρ ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Νορβηγίας, μετά από 528 ημέρες! Με τον διεθνή μπακ να μοιράζεται τον ενθουσιασμό του καθώς σε ποστάρισμά του στα social media, τόνισε: «Νιώθω υπέροχα που κλήθηκα στην εθνική ομάδα μετά από τόσο καιρό! Είναι πάντα τιμή».

Ο Ομάρ έχει να αγωνιστεί από τις 14/10/2020 και το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία, ενώ τώρα κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας για τα δύο παιχνίδια με Σλοβακία (25/03) και Αρμενία (29/03).