ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 May, 2023 - 20:32

Categories: 

Ενδιαφέρον από Φιορεντίνα και Αταλάντα για τον Μπακαμπού

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μη διανύει την καλύτερη σεζόν του, ωστόσο ο Σεντρίκ Μπακαμπού διαπρέπει! Ο Κονγκολέζος στράικερ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Stoiximan Super League, μετρώντας 18 γκολ σε 30 ματς. Κάπως έτσι, όπως είναι λογικό έχει μαγνητίσει και το βλέμμα αρκετών ομάδων.

Ο Μπακαμπού έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το φινάλε της σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να το επεκτείνουν τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο ώστε να μην τον χάσουν.

 

 

Θα έχουν δύσκολη δουλειά, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Serie A. Η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που εξετάζει και μάλιστα σοβαρά, σύμφωνα με το «calcioinpillole», τον 32χρονο φορ, αφού ενδέχεται το καλοκαίρι να υπάρξουν αλλαγές στην επιθετική της γραμμή.

 

Την ίδια ώρα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως και η Αταλάντα κοιτάζει τον ποδοσφαιριστή. Διότι στο φινάλε της σεζόν ένας εκ των Ζαπάτα ή Μουριέλ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ο Μπακαμπού μπορεί να αναπληρώσει το κενό που ενδεχομένως θα προκύψει.

 

Ομάδα: