ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2024 - 20:34

Categories: 

Εκτός 12άδας ο Μπραζντέικις

Ποδαρικό στο 2024 κάνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (21:15) στο κατάμεστο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του, αφού κανείς παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, με τον Τόμας Γουόκαπ να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες και να τίθεται κανονικά στη διάθεση της ομάδας για απόψε.

Έτσι λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του, πήραν την απόφαση να κοπεί από τη σημερινή 12άδα ο Ίγκνας Μπραζντέικις, αλλά και ο Μιχάλης Λούντζης.

Από την άλλη πλευρά, ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών κάνει ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος πλέον έχει δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί στην Ευρωλίγκα, μιας και ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.



Η 12άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Κάαναν, Μήτρου-Λονγκ, Γουίλιαμς-Γκος, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Σίκμα, Πετρούσεφ, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ.

Ομάδα: