ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 November, 2023 - 16:08

Categories: 

Εκρηκτικός μηχανισμός στο μαγαζί του «Σουπερ Λιγκάτου» διαιτητή Γκάμαρη - Κινδύνεψε η οικογένειά του

Ακόμη ένα δυσάρεστο περιστατικό που αμαυρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ήρθε να προστεθεί στην πραγματικότητα της χώρας μας.

 Τα ξημερώματα της Πέμπτης, περίπου στις 02:00, άγνωστοι τοποθέτησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του αξιολογημένος ρέφερι SuperLeagueΑνδρέα Γκάμαρη, το οποίο έχει μαζί με τον αδελφό του.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά η οποία επεκτάθηκε στο κτίριο στο οποίο βρίσκεται και η οικεία του. Μάλιστα, από τη φωτιά εγκλωβίστηκε η οικογένειά του με αποτέλεσμα να ανέβουν τα μέλη της στην ταράτσα του κτιρίου για να είναι ασφαλή μέχρι και την στιγμή που έφτασε στον χώρο η πυροσβεστική.

Οι κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες έπιασαν τους δράστες να τοποθετούν τον μηχανισμό.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι στις αναμετρήσεις Της SuperLeague, όπου έχει οριστεί ο Αντρέας Γκάμαρης. Άγνωστοί έριξαν γκαζάκι στο κτήριο που στεγάζεται το μαγαζί, αλλά και η οικεία του Αντρέα Γκάμαρη.

Ο ίδιος, η σύζυγος του, αλλά και τα δύο μικρά του παιδιά ηλικίας τριών και ενός χρονού αντίστοιχα, χρειάστηκε να ανέβουν στην ταράτσα για να αποφύγουν τις φλόγες και τις αναθυμιάσεις! Η έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής απεσόβησε τα χειρότερα.

Σε επτά ματς έχει οριστεί φέτος ο Αθηναίος ρέφερι, χωρίς να προκαλέσει. Καμία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στα παιχνίδια του.

 

Αναλυτικά τα ματς που «συμμετείχε» ο Αντρέας Γκάμαρης:

 

2η αγωνιστική Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (1-1)

VAR 3η αγωνιστική Ολυμπιακός – Λαμία (4-0)

VAR 4η αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (1-1)

Διαιτητής 5η Ολυμπιακός – Κηφισιά (4-0)

VAR 8η αγωνιστική Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (2-1)

Διαιτητής 9η αγωνιστική Βόλος – Κηφισιά (2-1)

VAR 11η αγωνιστική Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (0-2) VAR

Ομάδα: