ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2023 - 22:18

Categories: 

Είχε ξανά σούπερ Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Μετά από την MVP εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Χάιντουκ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς «υπέγραψε» και τη νίκη του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League.

Ο Σέρβος μέσος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και «καθάρισε» την αναμέτρηση, που ήταν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0, μέχρι να χτυπήσει αυτός. Κι αυτό γιατί το 1-0 του Μουργκ απειλήθηκε αρκετές φορές από τους Αρκάδες, με μεγαλύτερη στιγμή το χαμένο πέναλτι του Μιριτέγιο στο 42'.

Κάπως έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Πέμπτη (24/08, 21:45) στο Εδιμβούργο με καλή ψυχολογία και ηρεμία για την πρώτη αναμέτρηση με τη Χαρτς, στο πλαίσιο των playoffs του Conference League. Το μόνο μελανό σημείο για τον ΠΑΟΚ από το αποψινό ματς είναι ο τραυματισμός του Σαμάτα, ο οποίος και αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό με πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ομάδα: