ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 September, 2023 - 22:52

Categories: 

Είχε «Ντέλια» ο ΠΑΟΚ και άλωσε τους «Ζωσιμάδες»

 

Την επιστροφή του στις νίκες στην SuperLeague πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ.

Με … κεκτημένη ταχύτητα από το σπουδαίο «διπλό» της περασμένης Πέμπτης επί της Ελσίνκι για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Conference League  ο «Δικέφαλος» του Βορρά άλωσε τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του τοπικού ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και ανέκτησε ψυχολογία, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που τον περιμένει σε όλες τις διοργανώσεις. Ηγέτης και τοπ σκόρερ για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου αναδείχθηκε ο Κωνσταντέλιας,. Με δύο υπέροχα τέρματα ο 20χρονος μέσος απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί με διαφορά το πιο πειστικό πρότζεκτ των επόμενων χρόνων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δίνοντας το σύνθημα για την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 1-0 και την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.

Τον τέλειο αιφνιδιασμό πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Μόλις στο 4’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ένα γκολ-δώρο από τον Κλέιμαν, αφού το βολέ του γκολκίπερ του ΠΑΣ πήγε πάνω στον Τόμας και στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος ανενόχλητος σε κενό τέρμα πέτυχε το 0-1.Οι γηπεδούχοι παρά το σοκ του γρήγορου εις βάρος τους τέρματος αναθάρρησαν και στο 25’ βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν το ματς. Έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σόρια, η άμυνα του ΠΑΟΚ και ο Μεϊτέ έχασαν τη φάση και ο Παμλίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου το προβάδισμα μ’ ένα γκολ – ζωγραφιά του Κωνσταντέλια! Ο «δικέφαλος του Βορρά» βγήκε γρήγορα στην κόντρα μετά την κακή πάσα του Κιάκου και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός λίγο έξω από την περιοχή έκανε πολύ ωραίο τελείωμα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-3 διαμόρφως εο Ζίβκοβιτς στο 77’ σφραγίζοντας την σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ.

 

Ομάδα: