ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 October, 2023 - 19:58

Categories: 

Είχε «βομβιστή» Κάνααν ο Ολυμπιακός και «καθάρισε» τον Άρη!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ – σκόρερ τον Αϊζάια Κάνααν ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τι συμπληγάδες και την συσσωρευμένη  κόπωση από την υπερπροσπάθεια στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και έφυγε νικητής από το Αλεξάνδρειο με 72-81 πραγματοποιώντας ιδανική εκκίνηση στην νέα BasketLeague

Ο Αμερικανός γκαρντ  ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, δίνοντας τις λύσεις στην επίθεση των Πειραιωτών. Στο τέλος της τρίτης περιόδου, ο Αμερικανός άσος είχε 25 πόντους με 7/9 τρίποντα. Επίδοση και με την οποία ολοκλήρωσε το ματς.

Οι Πειραιώτες, ξεκίνησαν με το... δεξί στην πρεμιέρα κερδίζοντας με 81-72, όμως ανησυχούν έντονα για τους Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα, οι οποίοι αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τραυματισμούς σε οπίσθιο μηριαίο αι πέλμα αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι δυο Αμερικανοί θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους . Oι «ερυθρόλευκοι», με τις απουσίες των ΜακΚίσικ, Φαλ και Μπραζντέικις έβγαλαν σημάδια κόπωσης στον αγώνα, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σε ένα παιχνίδι στο οποίο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, λόγω του πένθους για την απώλεια του σπουδαίου Γιάννη Ιωαννίδη. Εξαιρετική εμφάνιση επίσης πραγματοποίησε ο Άλεκ Πίτερς  με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. 14 πόντους πέτυχε ο Μιλουτίνοβ, που μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Ομάδα: