ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 October, 2023 - 23:48

Categories: 

Διαρροή Ολυμπιακού: «Ο Παναθηναϊκός ήθελε να οδηγήσει το ματς σε διακοπή»

 

Στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται εξοργισμένοι από την στάση που τήρησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχετικά με το θέμα της διακοπής του ντέρμπι.

Τονίζεται πως ο διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, είπε πως δεν είδε τίποτα, ενώ αναφέρεται επίσης ότι οι «πράσινοι» αποχώρησαν μόνοι τους από το γήπεδο δίχως να σφυρίξει κάτι ο Ιταλός – κι ενώ ο παρατηρητής του αγώνα επίσης δεν είδε κάτι.

Όσον αφορά στο θέμα του γιατρού, οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν πως είπε ότι κλινικά δεν έχει κάποιο θέμα ο ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι επέμεναν να πάει ο Ισπανός για εξετάσεις.

Εντέλει, πέρασαν δύο ώρες και ο ρέφερι είπε πως δεν γινόταν να περιμένει άλλο.

Από πλευράς Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης πως ο Παναθηναϊκός εξαρχής δεν ήθελε να παίξει και πως ο γιατρός είναι φίλος του «τριφυλλιού», κάτι που φαίνεται και από σχετικές φωτογραφίες, καθώς και ότι οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να καθυστερήσουν προκειμένου να οδηγηθεί ο αγώνας σε διακοπή.

Κατά τους Πειραιώτες, ο παίκτης έφυγε εντέλει μετά από ένα δίωρο κι ενώ ο γιατρός είχε πει πως δεν έχει τίποτα κλινικά, ούτε αμυχή.

 

Ομάδα: