ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2022 - 20:57

Categories: 

Διέσυρε την Αρμάνι η φοβερή Βίρτους

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Βίρτους την αναμέτρησή της κόντρα στην ελλιπή Αρμάνι Μιλάνο

, την οποία κέρδισε εύκολα (83-65) για την 26η αγωνιστική της Serie A.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προβλήματα με κορωνοϊό, ιώσεις, αλλά και τραυματισμούς, με τους Σαβόν Σιλντς, Τρέι Κελ, Τρόι Ντάνιελς, Τζίτζι Ντατόμε, Πολ Μπιλίγκα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ να είναι εκτός, όπως και ο Ντίνος Μήτογλου λόγω του γνωστού θέματος με την χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 20-3 και εδραιώθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έπεσε στη δεύτερη με 19-4, πράγμα απόλυτα λογικό με τόσες ελλείψεις και το μυαλό σε τι κατάσταση θα είναι στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Επιθετικά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα η Βίρτους ήταν εξαιρετική, ενώ με το ξεκίνημα του τέταρτου έφτασε ακόμα και στο +24 (73-49), με τον ρυθμό να πέφτει από εκεί και μετά. Τεράστια εμφάνιση έκανε ο Μουχαμαντού Τζάιτεχ με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ οι Κάιλ Γουίμς και Ισαϊά Κορντινιέ σημείωσαν επίσης από 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 24-18, 25-15, 12-16