ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 August, 2023 - 19:29

Categories: 

Δάκρυσαν και οι πέτρες στο τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη: Στεφάνια από Original, Άρη και Μαρσέιγ

Ανείπωτος θρήνος επικρατεί αυτή την ώρα στην Ελευσίνα όπου πλήθος κόσμου βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα για να πει το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο έχοντας δεχθεί χτύπημα από μαχαίρι στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κηδεία ξεκίνησε στις 17:00. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και ο κόσμος της ΑΕΚ στο σύνολο του, είναι συντετριμμένοι μπροστά το μέγεθος της τραγωδίας.

Από διάφορους συνδέσμους της Original, από τον Ερασιτέχνη Άρη αλλά και από τους οργανωμένους οπαδούς της Μαρσέιγ έχουν αποσταλεί στεφάνια…

Με μήνυμά της, η οικογένεια του δολοφονημένου Μιχάλη καλεί όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Επίσης κάλεσμα για συμμετοχή στην κηδεία έκανε και η «Original 21» ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, μέλος της οποίας ήταν και ο Μιχάλης Κατσούρης. Με ανάρτησή της καλεί όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να αποχαιρετήσει τον 29χρονο με προσυγκέντρωση στις 12:30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!», ανέφερε σε ανακοίνωση της η οικογένεια.

Στο σημείο, οι Αρχές έχουν απαγορεύσει την στάθμευση οχημάτων περιμετρικά της εκκλησίας.

Όλα τα καταστήματα στην περιοχή είναι και θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν έχει υπάρχει κάποια ένταση.

Ομάδα: