ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 October, 2022 - 18:59

Categories: 

Γκουρμπάνοφ: «Περιμένουμε εκπλήξεις από τον Μίτσελ»

 

Αρκετά συνειδητοποιημένοι για τον όγκο των δυσκολιών, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν απέναντι στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται στην Καραμπάγκ.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στο στρατόπεδο της αντιπάλου των Πρωταθλητών Ελλάδας, είναι οι δηλώσεις του προπονητή των Αζέρων Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Έχετε πολύ ωραίο γήπεδο. Εξαιρετικό! Είναι πολύ σημαντικό το ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό, με νέο προπονητή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Και οι δύο ομάδες θα πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Θεωρώ, ότι θα αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σχεδόν όλοι είναι έτοιμοι, εκτός από τον Γιάνκοβιτς. Εκεί, έχουμε μία μικρή ανησυχία. Αύριο, Πέμπτη, μετά την τελική αξιολόγηση, θα δούμε τους διαθέσιμους που έχουμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

 

«Πάντα θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και με τέτοια ατμόσφαιρα. Για τον κόουτς Μίτσελ, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ματς, αυτό με τον Ατρόμητο. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναλύσουμε τον Ολυμπιακό με Μίτσελ. Έχουμε μία... ανησυχία, για το πως θα παίξει. Περιμένουμε εκπλήξεις από αυτόν. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο παρελθόν, είχαμε περιπτώσεις όπου πήραμε, για παράδειγμα, δύο νίκες με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλουμε απλά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να περάσουμε»