ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 June, 2023 - 22:30

Categories: 

Γιοβάνοβιτς: «Βοηθούν αυτά τα ματς, για τα παιδιά που έρχονται από τραυματισμούς»

Στη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τη Βίενερ Βικτόρια, αλλά και στην αξία που έχουν αυτά τα φιλικά προετοιμασίας, ιδίως για τους παίκτες που έρχονται από μακρά αποχή, λόγω τραυματισμών, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το άνετο 4-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι του επί αυστριακού εδάφους.

 

«Μετά από 10 ημέρες προπονήσεων και ταξίδι, με αρκετούς νέους παίκτες, ζητήσαμε γι΄ αυτό το λόγο ένα φιλικό με πιο αδύναμο αντίπαλο και περιορισμένο χρόνο για να μπορέσουμε να δώσουμε ευκαιρία σε όλους να παίξουν, περιμένοντας και τους υπόλοιπους παίκτες.

 

 

Δεν έχει κάτι που πρέπει να σχολιάσω, υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, θέλαμε να είμαστε σοβαροί, προερχόμαστε από ένα ταξίδι. Θέλαμε λίγη σοβαρότητα, σαν να ήταν προπόνηση» τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

 

«Το παιχνίδι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, είναι πάντα καλά τέτοιου είδους παιχνίδια στην αρχή της προετοιμασίας, ιδιαίτερα που είχαμε νέους παίκτες και παίκτες που προέρχονταν από σοβαρούς τραυματισμούς και θέλαμε να πάρουν χρόνο.

 

Είναι δύσκολο και για τους ίδιους, προσπαθήσαμε να μειώσουμε το ρίσκο, είμαστε στις 10 μέρες δουλειάς με τη μπάλα και την ομάδα. Τα παιδιά δεν είναι ακόμα σε μία κατάσταση που μπορούμε να τους υπολογίζουμε περισσότερο όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας.

 

Όμως τους έχουμε ανάγκη και εκείνοι έχουν ανάγκη εμάς να τους βοηθήσουμε ώστε μετά από 7-8 μήνες απουσίας από τους αγώνες για να επιστρέψουν πιο γρήγορα».

 

Ομάδα: