ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 August, 2022 - 22:01

Categories: 

Γαλλικό χειρουργείο στον Παναθηναϊκό και ήττα 2-0 από τη Σλάβια

Με το. .. αριστερό επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από διάστημα πέντε ετών. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχοντας να αντιμετωπίσουν την εχθρική διαιτησία του Γάλλου Ντεμπεσί, που απέβαλε εντελώς άδικα τον Παλάσιος στο 40’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα γνώρισαν την ήττα με 2-0 και πλέον καλούνται να διανύουν ένα … βουνό στον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συνεχίσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Conference League.

Την ίδια στιγμή βέβαια, το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλήρωσε τις αμυντικές του ολιγωρίες, τις οποίες η έμπειρη τσέχικη ομάδα δεν άφησε ανεκμετάλλευτες. Οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με κοντινή κεφαλιά του Σρανζ. Η είσοδος των Σπόραρ και Βαγιαννίδη με την έναρξη του δευτέρου μέρους προσέδωσε επιθετική ώθηση στον Παναθηναϊκό. Με το «τριφύλλι» να ισοσκελίζει το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων στο 51’ όταν ο Σάντος αποβλήθηκε . Όμως, σε μία αντεπίθεσή της η Σλάβια βρήκε δεύτερο γκολ στο 56’. Σε πρώτο χρόνο το πλασέ του Έβερτον προσκρούει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού, στην εξέλιξη της φάσης ο Ουζόρ πήρε το «ριμπάουντ» γράφοντας το 2-0.