ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2023 - 23:22

Categories: 

Βιεϊρίνια: «Δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε φέτος!»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως ο ΠΑΟΚ απέδειξε στα προκριματικά του Europa Conference League την αξία του κι έδωσε σύνθημα για νίκη κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή, ζήτησε βελτίωση, νιώθει ικανοποιημένος που μπορεί ακόμα να βοηθά την ομάδα και εξήρε την ποιότητα του Τάισον.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι δείξαμε, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών τι μπορούμε να κάνουμε. Ήταν μια καθαρή νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Τώρα, ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή.

Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, έχουμε παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή, έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στη διακοπή, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ματς που έχουμε την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, είμαι χαρούμενος που μπορώ ακόμη να βοηθήσω την ομάδα, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλω να παίζω σε όλο το 90λεπτο, όλοι θέλουν και πρέπει να παίξουν, πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Για τον Τάισον: «Αυτός είναι ο Τάισον που όλοι ξέρουμε. Μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν ότι είναι τελειωμένος, αποδεικνύει ότι δεν είναι τελειωμένος, ότι έχει πολλά να δώσει ακόμη».

Ομάδα: