ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 February, 2022 - 17:24

Categories: 

Βατσλίκ: «Έχουμε την ποιότητα για οποιοδήποτε σύστημα»

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε στη  συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Αταλάντα και αναφέρθηκε στο κλειδί της  πρόκρισης αλλά και το σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα προκειμένου να έρθει επιτυχία.

Αναλυτικά ο κίπερ του Ολυμπιακού μίλησε για:

το σύστημα 4-3-3 ή 3-4-3 : «Καλησπέρα σας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά για μένα. Μπορούμε να προσαρμοστούμε και στα 2 συστήματα. Στα περισσότερα ματς έχουμε παίξει με 4 αμυντικούς. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις δύο περιπτώσεις. Έχουμε την ποιότητα».

Τον κόσμο και την ενέργεια που δίνει: «Ναι περιμένουμε και ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μας στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή τους κατά 50%. Θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν είναι εύκολο να μην δεχθούμε γκολ. Δεν θυμάμαι πότε η Αταλάντα έπαιξε ματς χωρίς να σκοράρει. Θα προσπαθήσουμε με όλη μας την ενέργεια και όπως και να εξελιχθεί ο αγώνας να πάρουμε την πρόκριση».

Τις απουσίες της Αταλάντα στην επίθεση: «Η Αταλάντα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχει εναλλακτικές. Δεν είναι εύκολο να χάνει τους 2 καθαρούς στράικερ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ανακουφισμένοι. Μίλησα με τον Λουίς Μουριέλ μετά το ματς και ήξερα πως δεν θα είναι παρών.»

 

Το μέλλον για την ομάδα που θα περάσει: «Ναι πιστεύω και ελπίζω η πορεία της Αταλάντα να τελειώσει αύριο. Όποια ομάδα περάσει αύριο μπορεί να κάνει ωραία πράγματα στον θεσμό. Και οι 2 ομάδες είναι καλές ομάδες. Καλές ομάδες με όμορφα γήπεδα. Νομίζω ότι όποιος περάσει θα τα πάει πολύ καλά στο μέλλον».

 

Το μυστικό των προκρίσεων με δεδομένη την εμπειρία με την Σεβίλλη: «Να πιστεύεις σε σένα και να δίνεις το μάξιμουμ σε κάθε αγώνα. Να παίζεις καλά και να δίνεις τα πάντα. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Βλέπουμε τα ονόματα των Μπαρτσελόνα και Ντόρμουντ που έρχονται από το Champions League. Θα είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση με τελικό στη Σεβίλλη. Πρέπει να το πιστεύεις εάν θέλεις να φτάσεις εκεί».