ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 July, 2023 - 16:47

Categories: 

Βαλμπουενά: «Δεν είναι προτεραιότητά μου να μείνω στην Ελλάδα!»

 

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε στο γαλλικό «RMC» ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος μετά από 4 χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Ο 38χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για την πορεία του στους «ερυθρόλευκους», ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για μία ακόμα σεζόν, αλλά το να παραμείνει στην χώρα μας δεν αποτελεί προτεραιότητά του.

«Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και πήρα πολλούς τίτλους. Τον περασμένο χρόνο ήταν πιο δύσκολα, με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές. Οι δύο τελευταίοι, οι Μίτσελ και Ανιγκό, ήθελαν να ανανεώσουν την ομάδα», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα, λέγοντας:

«Νιώθω καλά σωματικά και νοητικά. Η προτεραιότητά μου δεν είναι να μείνω στην Ελλάδα. Στη Γαλλία; Όχι απαραίτητα, αλλά θα εξαρτηθεί, όλα είναι ανοικτά. Θέλω ένα πρότζεκτ στο οποίο θα απολαμβάνω να αγωνίζομαι, να βοηθάω νέους ανθρώπους και να μεταλαμπαδεύω τις αξίες που έχω πάρει από την πορεία μου».

 

Ομάδα: