ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 September, 2023 - 18:14

Categories: 

Ατομικό ξανά ο Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό

Με την πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (19/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του ομίλου στο EuropaLeague, με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ την προσεχή Πέμπτη (21/9) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πως, για μια ακόμα ημέρα, μοναδικός απόντας ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το επόμενο ματς των «πράσινων».

Από εκει και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στην τακτική.

Το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα αύριο το απόγευμα, μέσω προπόνησης στο ΟΑΚΑ, ενώ ακολούθως ο Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ομάδα: