ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 October, 2023 - 01:04

Categories: 

Αταμάν: «Παίξαμε άθλια, κακός για ένα ακόμη ματς ο Βιλντόσα»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού να ήταν πίσω στο σκορ, αλλά με μια αντεπίθεση στο τέλος νίκησε με 66-64 το Περιστέρι bwin και έκανε το 2/2 στη φετινή Basket League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και στις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε ήρωα της νίκης τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν άσχημα, όπως και ο Βιλντόσα σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας για αυτή τη νίκη και μετά ο Γκριγκόνις. Οι δύο αυτοί παίκτες ήταν ο λόγος που κερδίσαμε και στο τέλος ο Γκραντ. Παίξαμε άσχημα αλλά βρήκαμε τον τρόπο να γυρίσουμε από το -19 και είναι μια καλή νίκη.

Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για τις ομάδες της Euroleague. Απλά δεν γίνεται 48ώρες μετά να παίζεις μπάσκετ χωρίς πόιντ γκαρντ, χωρίς οργάνωση. Για μένα είναι δύσκολο. Για ένα παιχνίδι ακόμα ο Βιλντόσα έπαιξε άσχημα, ελπίζω να βρει το ρυθμό του γιατί είναι καλός παίκτης. Ο Σλούκας είναι ένας εξαιρερικός παίκτης για εμάς και ελπίζω να έρθει γρήγορα πίσω
».

Ομάδα: