ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2022 - 13:30

Categories: 

Ασταμάτητος Αντετοκούνμπο με τρίτο τριπλ νταμπλ στη σεζόν!

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία ασύλληπτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο αλλά και συνολικά και οι Μπακς μετέτρεψαν το ντέρμπι με τους Ουόριορς σε θρίαμβο!

Οι πρωταθλητές Μπακς διέλυσαν με 118-99 τους Ουόριορς, με τον απίστευτο Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει το τρίτο τριπλ νταμπλ της σεζόν και 18ο καριέρας, έχοντας πάρει προβάδισμα με 77-38 στο ημίχρονο διάστημα στο οποίο ο “Greek Freak” μέτρησε 23 πόντους, επτά ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ! Έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι στην επίθεση και εξαφάνισαν από νωρίς τον Στεφ Κάρι που δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

 

Ο κόουτς Μπουντενχόλζερ επέστρεψε στον πάγκο (κορωνοϊός) μετά τέσσερα ματς (1-3) κι οι Μπακς έφτασαν ένα καλάθι μακριά από το απόλυτο ρεκόρ ημιχρόνου (77-36) το οποίο πέτυχαν φέτος στις 22 Νοεμβρίου. Τότε όμως ήταν αντίπαλοι οι αδύναμοι Μάτζικ κι όχι οι δεύτεροι στο ΝΒΑ, Ουόριορς!

 Ο Αντετοκούνμπο διέλυσε τους αντιπάλους του στο πρώτο ημίχρονο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 30 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 τελικές πάσες στο ενεργητικό του με 11/15 δίποντα (0/2 τρίποντα) και 8/12 βολές σε μόλις 30 λεπτά συμμετοχής! Δεν χρειάστηκε άλλωστε να παίξει περισσότερο με το σκορ στα ύψη. Πρόσθεσε μάλιστα και τρία μπλοκ, ενώ υπέπεσε σε πέντε λάθη. Ούτε που φάνηκαν προφανώς.

Ο Κρις Μίντλετον ακολούθησε τον Γιάννη με 23 πόντους (5/7 τρίποντα και επτά ασίστ), ενώ ο Μπόμπι Πόρτις ακολούθησε από κοντά με 20 πόντους κι ένα απίθανο buzzer beater τρίποντο στο τέλος του ημιχρόνου που διαμόρφωσε την τεράστια διαφορά.