ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2022 - 16:15

Categories: 

Από την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ

Λόγω τεχνικού προβλήματος η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa Conference League ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ (Πέμπτη 14/4) θα αρχίσει όχι τη Δευτέρα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά την Τρίτη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μαρσέιγ θα ξεκινήσει την Τρίτη (12.04) στις 12:00».

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον του επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League 2021-22 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14.04, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας, θα είναι διαδικτυακή. Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €50

2, 3 €40

4 €15

5, 6 €30

7 €15

VIP 3ου: €120

VIP 4ου: €120

Κανάλια Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / ΝόσησηςΣτις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / ΝόσησηςΣτις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.Διευκρινίσεις

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).