ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κωνσταντίνος Σταυρινός

5 November, 2022 - 17:54

Categories: 

Απίστευτη ματσάρα χωρίς νικητή στη Λαμία!

 Superleague 11η Αγωνιστική  Λαμία-Βόλος 2-2  Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, από αυτά που λες πως δεν γίνονται στην Έλλαδα, διαδραματίστηκε στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Βόλο. Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία παρά το γεγονός πως καμία εκ των 2 δεν την έψαχνε. Αμφότερες μέχρι το φινάλε έψαχναν τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε. Στο 10' ο Ντε Βινσέντι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή, νικώντας τον Κλέιμαν ο οποίος θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση. Οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα διάστημα υψηλής πίεσης βρήκαν ισοφάριση με την φοβερή γκολάρα του Πάολο Φερνάντες στο 38', που νίκησε τον Σαράνοφ με φαλτσαριστό σουτ από μακριά. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν κυριολεκτικά άμεση, αφού ένα λεπτό αργότερα πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με εξ επαφής τελείωμα του Νούνιες μέσα από την περιοχή, ύστερα από άψογη ομαδική συνεργασία. Στο 2ο ημίχρονο, ο Βόλος βγήκε μπροστά για την εκ νέου ισοφάριση την οποία και βρήκε στο 56' με επίσης αριστουργηματικό γκολ του Μπαριέντος, ακόμα καλύτερο και από αυτό του συμπαίκτη του. Από κει και έπειτα, οι 2 ομάδες ήταν μεν συντηρητικές ως προς τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά δεν έπαψαν ποτέ να ψάχνουν γκολ νίκης. Η Λαμία είχε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε το χρυσό γκολ.